Vakantiepark Capfun de Pekelinge

Zoveel meer dan alleen vakantie

Bij Vakantiepark Capfun de Pekelinge komen jij en jouw gezin door de vele speel- en sportfaciliteiten heerlijk actief tot rust. De familiecamping in Oostkapelle ligt slechts 3km van het prachtige strand en de Noordzee vandaan en met 20 minuten fiets je het gezellige Domburg in. Vakantiepark Capfun de Pekelinge is bekroond als ANWB 5 sterren Top Camping van 2021 en biedt vele voorzieningen zoals: een culinaire Brasserie met een buitenterras, een veelzijdige supermarkt, een actieve animatie, een toffe waterspeeltuin, een binnenzwembad met een 65 meter lange waterglijbaan en een schuifbare overkapping.

  • 227_Camping_Capfun_Pays_Bas_De_Pekelinge.jpg

Huur je verblijf in Oostkapelle!

Spreekt de gezelligheid van de camping je aan, maar het kamperen iets minder? Op Camping de Pekelinge hebben we kant-en-klare verhuuraccommodaties in alle soorten en maten.
Aan jou de keuze uit het gevarieerde aanbod.

Reserveer je verblijf voor 2022
  • comfortplaats 2018 (11).jpg

Kampeervakantie in Zeeland voor de hele familie!

Er kan nu geboekt worden voor kamperen 2023. Het is niet mogelijk om telefonisch of per mail te reserveren. De reserveringsaanvragen zullen op volgorde van binnenkomst woden behandeld. 

Hebben jullie voorkeur? Noteer dit dan in de opmerkingen. 

Kom je vakantie vieren met de tent of de caravan? Wij hebben verschillende soorten kampeerplaatsen voor je in de aanbieding. Bijna al onze kampeerplaatsen zijn maar liefst 120 m2 groot, waardoor je heerlijk de ruimte hebt. Wil je meer luxe? Dat kan ook, kies dan voor de luxe comfortplaats met privé sanitair.

Bij het boeken is het niet mogelijk om een nummer te kiezen. Hebben jullie wel een voorkeur? Noteer deze dan in de opmerkingen. Mocht jullie voorkeursplaats niet meer beschikbaar zijn, dan zullen wij contact opnemen met jullie om een andere plaats te kiezen. 

Via www.depekelinge.nl/plattegrond kunnen jullie de plattegrond bekijken. 

Reserveer je verblijf voor 2023
  • DePekelinge-Aout2020-87.jpg

Culinair genieten bij Vakantiepark Capfun de Pekelinge

De horeca op Vakantiepark Capfun de Pekelinge is uitgebreid. Je kunt bij de brasserie terecht voor ontbijt, lunch en diner. Dit kan zowel binnen als op het buitenterras, maar ook vanuit je eigen verblijf. Bij Brasserie de Pekelinge kun je namelijk ook gewoon een maaltijd bestellen die je bij je verblijf kunt opeten.

Bekijk alle horecafaciliteiten
  • ringrijden1 3008x1716

De veelzijdige omgeving

In het hart van Zeeland is Vakantiepark Capfun de Pekelinge gelegen op het levendige schiereiland Walcheren. Juist omdat de camping zich achter de hectiek van de kuststrook bevindt, is de directe omgeving toch heerlijk rustig.

Omgeving

  • Zakelijk vergaderen
  • Teambuilding activiteit
  • Vergaderen

Zakelijk vergaderen

Ben je op zoek naar een vergaderzaal voor jouw team? Ontdek dan de vergadermogelijkheden op Vakantiepark Capfun de Pekelinge. We bieden ook teambuilding activiteiten aan voor bedrijven op de camping.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek het hier:

Vergaderen

Alle Capfun campings

Vakantiepark Capfun de Pekelinge is een van de vele campings die tot Capfun behoort. Elke dag werken we hard om onze missie te bereiken: om jullie de familievakantie te bezorgen waar jullie als kind van droomden!
We hebben fantastische waterparken! Onze glijbanen zijn te gek! Onze speeltuinen uniek!

Ben jij benieuwd naar de andere parken in Spanje, Frankrijk, België en Nederland? Neem dan een kijkje op onderstaande website!

www.capfun.nl