• Modern Reizen Eenvoudig Collage Facebook Post (2).png

Reservering 2022

Beste gast, 

Boek nu onze huuraccommodaties voor 2022 via  https://reserveren.capfun.com/?camping=depekelinge 

De inloggegevens voor het Clix account en daarbij de bevestiging voor de gemaakte boeking, volgt binnen uiterlijk 3 dagen. 

Het kamperen volgt op een later moment en hier kunnen we helaas nog geen verdere informatie over geven. Mochten jullie per mail hierover op de hoogte gehouden willen worden, dan kunnen jullie via het Contact formulier jullie mailadres naar ons toesturen.

We hopen jullie zeker in 2022 te mogen ontvangen. 

Met vriendelijke groet,

Team de Pekelinge

Vakantiepark Capfun de Pekelinge

Zoveel meer dan alleen vakantie

Bij Vakantiepark Capfun de Pekelinge komen jij en jouw gezin door de vele speel- en sportfaciliteiten heerlijk actief tot rust. De familiecamping in Oostkapelle ligt slechts 3km van het prachtige strand en de Noordzee vandaan en met 20 minuten fiets je het gezellige Domburg in. Vakantiepark Capfun de Pekelinge is bekroond als ANWB 5 sterren Top Camping van 2021 en biedt vele voorzieningen zoals: een culinaire Brasserie met een buitenterras, een veelzijdige supermarkt, een actieve animatie, een toffe waterspeeltuin, een binnenzwembad met een 65 meter lange waterglijbaan en een schuifbare overkapping.

  • comfortplaats 2018 (8).jpg
  • camperplaats luxe 2018 (5).jpg
  • luxe comfortplaats 2018 (1).jpg

Kampeervakantie in Zeeland voor de hele familie!

Kom je vakantie vieren met de tent of de caravan? Wij hebben verschillende soorten kampeerplaatsen voor je in de aanbieding. Bijna al onze kampeerplaatsen zijn maar liefst 120 m2 groot, waardoor je heerlijk de ruimte hebt. Wil je meer luxe? Dat kan ook, kies dan voor de luxe comfortplaats met privé sanitair.

Bekijk ons kampeeraanbod
  • deltacabin 1800px (2).jpg

Huur je verblijf in Oostkapelle!

Spreekt de gezelligheid van de camping je aan, maar het kamperen iets minder? Op Camping de Pekelinge hebben we kant-en-klare verhuuraccommodaties in alle soorten en maten.
Aan jou de keuze uit het gevarieerde aanbod.

Bekijk onze accommodaties
  • Brasserie.jpg

Culinair genieten bij Vakantiepark Capfun de Pekelinge

De horeca op Vakantiepark Capfun de Pekelinge is uitgebreid. Je kunt bij de brasserie terecht voor ontbijt, lunch en diner. Dit kan zowel binnen als op het buitenterras, maar ook vanuit je eigen verblijf. Bij Brasserie de Pekelinge kun je namelijk ook gewoon een maaltijd bestellen die je bij je verblijf kunt opeten.

Bekijk alle horecafaciliteiten
  • ringrijden1 3008x1716

De veelzijdige omgeving

In het hart van Zeeland is Vakantiepark Capfun de Pekelinge gelegen op het levendige schiereiland Walcheren. Juist omdat de camping zich achter de hectiek van de kuststrook bevindt, is de directe omgeving toch heerlijk rustig.

Omgeving

  • Zakelijk vergaderen
  • Teambuilding activiteit
  • Vergaderen

Zakelijk vergaderen

Ben je op zoek naar een vergaderzaal voor jouw team? Ontdek dan de vergadermogelijkheden op Vakantiepark Capfun de Pekelinge. We bieden ook teambuilding activiteiten aan voor bedrijven op de camping.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek het hier:

Vergaderen
  • DePekelinge-Aout2020-02.jpg

Vier je kinderfeestje bij Vakantiepark Capfun de Pekelinge

Een veelzijdige locatie voor de leukste (sportieve) kinderfeestjes. Onze sfeervolle binnentuin, geheel aan te kleden met slingers en ballonnen, biedt u alle ruimte die u nodig heeft voor een geslaagd feest! Bekijk onze verschillende arrangementen op onderstaande pagina

Kinderfeestjes

Alle Capfun campings

Vakantiepark Capfun de Pekelinge is een van de vele campings die tot Capfun behoort. Elke dag werken we hard om onze missie te bereiken: om jullie de familievakantie te bezorgen waar jullie als kind van droomden!
We hebben fantastische waterparken! Onze glijbanen zijn te gek! Onze speeltuinen uniek!

Ben jij benieuwd naar de andere parken in Spanje, Frankrijk, België en Nederland? Neem dan een kijkje op onderstaande website!

www.capfun.nl