Animatieprogramma

ZA M 13-8

ZA A 18-8

ZO O

Zo mi

zo a

Ma o

Ma m

Ma a

Di o

DI M

DI A

WO O

WO M

WO A

pekelinge gt

  • Toppers Pasen post (1)

Toffe animatie en sportactiviteiten

Het enthousiaste animatieteam van vakantiepark Camping de Pekelinge probeert er keer op keer voor te zorgen dat iedereen een onvergetelijke vakantie heeft! Het team verzorgt activiteiten in de reguliere schoolvakanties en in alle weekenden voor kinderen t/m 14 jaar.

Wat voor activiteiten kun je verwachten?
Dansen, spelletjes, themadagen, musicals, zeskampen, bingos, talentenshows en nog veel meer!

Vico’s Kinderclub

Vico de Vos is de sportiefste kindervriend op ons vakantiepark en je komt hem vaak tegen in en rond de kinderclub. De kidsclub is in de vakanties dagelijks geopend van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. De kinderen kunnen hier altijd binnen lopen voor leuke spellen, het maken van knutselwerkjes en het spelen met vakantievriendjes.

Sport en Avontuur team

Voor de oudere kinderen die sportief bezig willen zijn organiseert het ‘sport en avontuur team’ verschillende (buiten)sportactiviteiten zoals het maken van een vlot, GPS-wedstrijden en diverse balsporten zoals Poull Ball. De klimwand, boogschieten en lasergamen zijn ook erg populair bij de papa’s en mama’s. Voor nog meer uitdaging bieden we DE ultieme familiebootcamp aan, waarbij je samen met je familie een complete workout doet op een leuke en gevarieerde manier.