Dummy

Aankomst en vertrek

De slagboom of toegangscode werkt niet en nu?

Bel in dit geval via de intercom. Dit is mogelijk tot 23:00.

Hoe laat is het in- en uitchecken?

- Kampeerplaatsen: Incheck 14:00 uur, Uitcheck 12:00 uur
- Huuraccomodaties, incheck 16:00 uur, uitcheck 10:00 uur

Hoe laat kan ik aankomen?

Onze kampeerplaatsen staan voor jullie klaar vanaf 14.00 uur. Hebben jullie een accommodatie geboekt? Dan verwelkomen we jullie graag vanaf 16:00 uur. 

Willen jullie buiten onderstaande openingstijden van de receptie aankomen? Laat onze receptionistes dit weten door ons een mailtje te sturen via pekelinge@capfun.com of ons te bellen via +31(0)118582820

Openingstijden receptie hoogseizoen:

 • Maandag: 09.00 - 20.00
 • Dinsdag: 09.00 - 18.00
 • Woensdag: 09.00 - 18.00
 • Donderdag: 09.00 - 18.00
 • Vrijdag: 09.00 - 20.00
 • Zaterdag: 09.00 - 18.00
 • Zondag: 09.00 - 18.00

Hoe werkt het als ik later aankom?

Wanneer je buiten de openingstijden van de receptie aankomt vragen we je om dit door te geven aan onze receptionistes. Zij zullen zorgen dat u zorgeloos kunt genieten van jullie eerste avond. We kunnen namelijk de sleutel achterlaten in een kluisje en door de kenteken herkenning kunnen jullie gemakkelijk door de slagboom.

Annuleren en aanpassen

Ik heb een boeking en wil deze annuleren.

We hopen het niet, maar als jullie besluiten de reservering te annuleren, dan gelden daarvoor de volgende annuleringsvoorwaarden:

Boekingen 2023: (dit zijn de Recron voorwaarden)

 • Bij een annulering meer dan drie maanden voor aankomst: 15% van de huurprijs verschuldigd 
 • Bij een annulering binnen drie tot twee maanden voor aankomst: 50% van de huurprijs verschuldigd 
 • Bij een annulering binnen twee tot één maand voor aankomst: 75% van de huurprijs verschuldigd
 • Bij een annulering binnen één maand voor aankomst: 90% van de huurprijs verschuldigd 
 • Bij een annulering op de dag van aankomst: 100% van de huurprijs verschuldigd 
Ik wil annuleren maar ik heb geen verzekering afgesloten wat nu?

Wanneer er geen annuleringsverzekering is afgesloten gelden de reguliere Recron annuleringsvoorwaarden:

 • Bij een annulering meer dan drie maanden voor aankomst: 15% van de huurprijs verschuldigd 
 • Bij een annulering binnen drie tot twee maanden voor aankomst: 50% van de huurprijs verschuldigd 
 • Bij een annulering binnen twee tot één maand voor aankomst: 75% van de huurprijs verschuldigd
 • Bij een annulering binnen één maand voor aankomst: 90% van de huurprijs verschuldigd 
 • Bij een annulering op de dag van aankomst: 100% van de huurprijs verschuldigd 

Reserveren

Boeken 2024

Boeken voor 2024 is op dit moment nog niet mogelijk. Willen jullie een e-mail ontvangen zodra het weer mogelijk is om te reserveren voor 2024? Neem dan contact op met de receptie.

Welke kortingskaarten worden er geaccepteerd?

Bij Camping De Pekelinge is de ACSI kaart vanaf seizoen 2021 niet meer in gebruik.

Faciliteiten

In welke periodes is er een animatieteam?

Tijdens de Nederlandse vakantieperiodes is er een animatieteam aanwezig. Buitenom de vakanties is er in de weekenden animatie. Op de website vind je het huidige programma. 

Is er Wifi?

Ja, er is Wifi op de camping. Op de camping is de Wifi zonder code en in de accommodaties staat de code op de modem in de accommodaties. De modem bevindt zich in de meterkast of achter de TV. Let op: het netwerk is niet geschikt voor professioneel gebruik.

Is het mogelijk om fietsen te huren?

Het is mogelijk om fietsen te huren op ons vakantiepark. Festina Lente verzorgd de verhuur op ons vakantiepark. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met pekelinge@fietsverhuurfestinalente.nl of bel 0118-582474.

Openingstijden:

Ma t/m Vrij 09:00-12:00 uur
Zaterdag 09:00 - 18:00 uur

Zijn de faciliteiten van de camping open voor het publiek?

De faciliteiten van de camping, zoals het zwembad en de binnen- en buitenspeelplaatsen, zijn alleen voor onze gasten en hun eventuele gasten. Het restaurant is wel toegankelijk voor iedereen. Bezoekers voor het restaurant mogen de auto ook parkeren op de bezoekersparkeerplaats.

Camping

Betreft huisdieren: Mag onze hond mee?

Camping:
In het voor- en naseizoen is jouw hond welkom (max. 2 per plaats). We vragen je vriendelijk om jouw hond(en) altijd aan de lijn en onder toezicht te houden. Laat jouw hond(en) alleen buiten de camping uit. Van 15 juli tot 2 september 2023 zijn honden niet toegestaan op de camping. Ook honden van bezoek of logees zijn in de genoemde periode niet toegestaan.

Verhuur:
Alle huuraccommodaties zijn huisdiervrij.

Hoe kan de caravan op het veld geplaatst worden?

Wij vragen je om jouw caravan te bouwen met de lange zijde naar de haag toe, zodat de velden een gezellig en open karakter hebben voor iedereen.

Is de camping geschikt voor rolstoelen?

In beide sanitairgebouwen zijn er speciale ruimtes die geschikt zijn voor mindervaliden. De voorzieningen in het centrumgebouw zijn geschikt voor rolstoelen. Wanneer je hier gebruik van wilt maken kun je een sleutel ophalen op de receptie.

Met hoeveel mensen kunnen we op een veld staan?

Je mag met maximaal 6 personen op een standplaats overnachten.

Mogen we een extra tent opzetten?

Er mogen twee extra tenten van maximaal 6 m2 op de standplaats worden opgezet wanneer deze is aangemeld bij de receptie.

De kosten hiervoor zijn €3,50 per dag per bijzettent.

Mogen we met de camper op alle kampeerplaatsen staan?

We hebben speciale camperplaatsen en daarom is het niet toegestaan om met campers te kamperen op normale comfortplaatsen en luxe comfortplaatsen.

Waarom liggen er lavasteentjes op de velden?

Er zijn fijne lavastenen op onze kampeerplaatsen. Deze verharden de grond en zorgen voor een betere afvoer van het regenwater.

Waarom verhuren we pallets?

Pallets voor de voortent kunnen worden gehuurd via de receptie. Zo krijg je een vlakke vloer en heb je geen problemen met opstijgend vocht als het veel regent. De pallets zijn aan de bovenzijde gesloten, zodat je een vlakke vloer in de luifel hebt. Je kunt er dan een tentmat op leggen. De pallets zijn 1,20 x 1,00 meter en kosten € 0,10 per pallet per dag. Aangezien er slechts een beperkt aantal pallets beschikbaar is, raden wij je aan deze vooraf te reserveren via mijnpekelinge.nl. Ze zullen dan bij aankomst op jouw parkeerplaats beschikbaar zijn.

Wat voor soort grondzeil mogen we gebruiken?

Er mag enkel een zeil gebruikt worden op de kale plekken van het grasveld. Deze kale plekken zijn bedoeld om de voortent op te zetten. Het is niet toegestaan onder de luifel of op andere plaatsen. Op deze plaatsen mag er geen zeil gebruikt worden, ook geen luchtdoorlatend zeil of een anti-worteldoek. Gebruik hier zogenaamde tenttapijt (met gaten). Op deze manier hebben de gasten een mooie standplaats achter de hand.

Zijn er douchemuntjes nodig?

Je hebt geen douchemuntjes nodig om de douches in onze sanitairgebouwen te gebruiken.

Verhuur

Als we een accommodatie huren, is de eindschoonmaak dan inbegrepen?

Een gehuurde accommodatie wordt in een schone staat aan je overhandigd. Je kunt ervoor kiezen om na jouw vakantie zelf de eindschoonmaak te doen. We vragen je om de accommodatie in perfecte staat achter te laten. Iemand van de camping zal dit na jullie vertrek controleren. Je kunt de eindschoonmaak ook door ons laten doen door deze toe te voegen aan jouw boeking via het Clix Account. Dit kan ook gedaan worden tijdens jouw verblijf door de receptie op de hoogte te stellen.

Is het mogelijk om de onderdelen van het babypakket apart te huren?

Het is helaas niet mogelijk om onderdelen uit het babypakket los te huren. 

Kunnen we een extra tent opzetten?

Het is niet toegestaan om een bijzettentje naast onze accomodaties te plaatsen. Op de kampeerplaatsen is dit wel mogelijk.

Kunnen we onze hond meenemen?

Verhuuraccommodaties:
Huisdieren zijn niet toegestaan in de huuraccommodaties. Honden zijn ook niet toegestaan op de velden met huuraccommodaties en jouw bezoekers mogen geen honden meenemen.

Camping:
In het voor- en naseizoen is jouw hond welkom (max. 2 per plaats). We vragen je vriendelijk om jouw hond(en) altijd aan de lijn en onder toezicht te houden. Laat jouw hond(en) alleen buiten de camping uit. In het hoogseizoen zijn honden niet toegestaan op de camping. Ook honden van bezoek of logees zijn in de genoemde periode niet toegestaan.

Past een babybedje in de gehuurde accommodatie en zo ja, waar precies?

Hieronder vind je informatie voor elk type accommodatie waar ruimte is voor een babybedje.

 • Lodge voor 4 personen: Naast het onderste stapelbed in de kinderkamer
 • Lodge voor 6 personen: In de kinderkamer met twee eenpersoonsbedden kun je één bed boven op het andere zetten om plaats te maken voor het babybedje ernaast. Je kunt echter geen gebruik meer maken van de twee bedden en heeft dus twee minder slaapplaatsen!
 • Delta Cabin: In de kinderkamer met twee eenpersoonsbedden kun je een bed boven op het andere zetten om plaats te maken voor het kinderbedje. Je kunt de twee bedden echter niet meer gebruiken en heeft dus twee slaapplaatsen minder!
 • Chalets: Naast het onderste stapelbed in de kinderkamer.
 • Kids 5 personen: Het babybedje past hier in de speelkamer. 
 • Kids 7 personen: ook deze accommodatie is uitgerust met een speelkamer waar gemakkelijk een of twee babybedjes in geplaatst kunnen worden. 

Er past geen babybedje in:

 • Habana top tv 4 personen
 • Resort 6 personen
 • Super family 8 personen
Wat bevat een handdoekenset?

Het handdoekenpakket bevat een handdoek en een douchehanddoek.

Wat voor soort matrassen liggen er in de gehuurde accommodatie?

Alle huuraccommodaties hebben eenpersoonsbedden met een matrasbreedte van 80 cm, behalve in de lodges voor 4 personen. In de ouderslaapkamer staat een tweepersoonsbed met een matrasbreedte van 140 cm. In alle huuraccommodaties zijn dekbedden aanwezig. Mogelijk kun je hiervoor ook bedlinnenpakketten boeken.

Wat zit er in een bedlinnenpakket?

Een bedlinnenpakket bestaat uit een laken, een dekbedovertrek en een kussensloop.

Wat zit er in een keukenhanddoekenpakket voor per set?

De keukendoekenset bestaat uit een keukendoek en een handdoek voor glazen.

Zijn de huuraccommodaties toegankelijk voor mindervaliden?

Als je een accommodatie voor mindervaliden wilt reserveren, kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen, zodat we een geschikte accommodatie voor je kunnen regelen. De voorzieningen in het centrumgebouw zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Zijn we verplicht een bedlinnenpakket te huren in een huur accommodatie?

Nee, dit is niet verplicht, je kunt ook jouw eigen beddengoed meenemen. Je kunt in de inventarislijst zien wat voor soort bedden beschikbaar zijn in de door jouw geboekte accommodatie. Als je jouw vakantie gemakkelijk wilt laten beginnen, kun je het volgende bij ons huren: Handdoekenpakket / keukendoekenset / bedlinnenpakket. Je kunt deze extra's bij boeken in jullie persoonlijke Clix account of via de receptie.

Covid-19

Algemene informatie

Is de camping ook bereikbaar met het openbaar vervoer?  

Het dichtstbijzijnde treinstation bij Oostkapelle is het treinstation (station) in Middelburg. Vanaf daar neem je bus 52 richting Domburg Singel. Na de halte Grijpskerke stap je af aan de Molenweg Oostkapelle. Deze bevindt zich naast de pannenkoekenbakker op de kruising met de Oude Domburgseweg. Vanaf deze halte ligt de camping aan de Landmetersweg op een loopafstand van ongeveer 1 km, wat ongeveer een kwartier duurt.

Mag er gebarbecued worden?

Het is zeker toegstaan om te barbecuen bij ons op het park. Wel willen we jullie vragen om rekening te houden met jullie buren en geen overlast te veroorzaken bij andere gasten. Open vuur is niet toegestaan. 

Het barbecuen bij de accommodaties mag absoluut niet op de veranda. Voor het barbecuen kan de speciale barbecue tegel worden gebruikt of kan dit op het gras. 

Jullie kunnen een barbecue huren bij de receptie voor €10,- per dag.

Mogen jongeren gebruik maken van de camping?

Jongeren die alleen reizen zijn niet toegestaan op Camping de Pekelinge. Om overlast te voorkomen, staan wij niet toe dat groepen volwassenen gebruik maken van de camping. Dit geldt ook voor kinderen die gebruik willen maken van de caravan of chalet zonder dat hun ouders aanwezig zijn.

Waar kunnen we een aanhangwagen parkeren?

Als je met een aanhangwagen aankomt, vragen wij je vriendelijk deze op de parkeerplaats of op de bezoekersparkeerplaats te parkeren. De kosten hiervoor zijn €3,50 per dag.

Waar staat de auto geparkeerd?

Jouw auto mag op de camping geparkeerd worden. Er zijn daar verschillende parkeerplaatsen. De kampeervelden moeten autovrij blijven. We maken gebruik van tags voor het openen van de slagboom. Deze tag krijgen jullie bij het inchecken.

Waarvoor dient onze camping?

Ideale vakantiebestemming voor gezinnen die willen genieten op een gezellige familiecamping met veel faciliteiten zoals een zwembad, een pumptrackbaan, vele speeltuinen, een culinaire horecagelegenheid en een actief animatieprogramma. Daarbij gezellige Zeeuwse plaatsen en de zee binnen handbereik!

We hebben bezoekers, moeten we hen registreren?

Als je bezoekers hebt welke een dag op de camping verblijven, kunnen zijn de auto op de bezoekersparkeerplaats parkeren. De eerste 2 uur zijn gratis. Indien jouw bezoek langer duurt, bedraagt het maximale parkeertarief € 4,50 per dag (tot 23.00 uur 's avonds). Jouw gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van de camping, behalve het zwembad. Als zij ook gebruik willen maken van het zwembad, zijn er bij de receptie zwembadpolsbandjes verkrijgbaar voor € 10,- per persoon per dag. De nachtelijke bezoeken moeten altijd worden geregistreerd bij de receptie. De kosten per persoon per nacht bedragen € 6,30 en per auto per nacht € 4,50. Let op: Er mogen niet meer dan 6 personen op één kampeerplaats overnachten.

We komen met een tweede auto, waar parkeren?

Omdat wij natuurlijk ook aan het milieu denken vragen we jullie om zoveel mogelijk met een auto te komen. De eerste auto kunnen jullie kosteloos op een van de parkeervakken parkeren in de buurt van jullie huisje of plaats. Hebben jullie toch een tweede auto bij dan kan deze worden aangemeld voor €3,50 per dag. Auto's van bezoek mogen op onze bezoekersparkeerplaats worden geparkeerd.