Dummy

De veelgestelde vragen

Aankomst en vertrek

De slagboom of toegangscode werkt niet en nu?

Bel in dit geval via de intercom. Dit is mogelijk tot 22:00.

Hoe laat is het in- en uitchecken?

- Kampeerplaatsen: Incheck 14:00 uur, Uitcheck 12:00 uur
- Huuraccomodaties, incheck 16:00 uur, uitcheck 10:00 uur
- Hotel Lodges (Buiten Pekelinge) incheck 15:00 uur, uitcheck 11:00 uur

Hoe laat kan ik aankomen?

De receptie is elke dag geopend vanaf 09:00 uur. Op vrijdag is de receptie het gehele seizoen geopend tot 19:30 uur. Gasten kunnen tot 22:00 uur aankomen. Wil je na 22:00 arriveren? Neem dan even contact op met de receptie via: +31(0)118582820

Hoe werkt het als ik later aankom?

De slagboom gaat open door de kenteken herkenning, zo kun je naar je plaats rijden. Huuraccommodaties kun je in met een code; jouw reserveringsnummer gevolgd door een #.

Tot hoelaat is de receptie geopend?

Tijdens de zomervakantie is de receptie open tot 19.30 uur, anders tot 17.00 uur.

Annuleren en aanpassen

Ik heb een boeking en wil deze annuleren.

We hopen het niet, maar als jullie besluiten de reservering te annuleren, dan gelden daarvoor de volgende annuleringsvoorwaarden:

Boekingen 2020:
- Bij een annulering meer dan 4 weken voor aankomst: aanbetaling wordt terug gestort minus € 40 annuleringskosten
- Bij een annulering binnen 4 weken voor aankomst: 90% van de huurprijs verschuldigd

Boekingen 2021: (dit zijn de Recron voorwaarden)
- Bij een annulering meer dan drie maanden voor aankomst: 15% van de huurprijs verschuldigd plus € 40,- annuleringskosten;
- Bij een annulering binnen drie tot twee maanden voor aankomst: 50% van de huurprijs verschuldigd plus € 40,- annuleringskosten;
- Bij een annulering binnen twee tot één maand voor aankomst: 75% van de huurprijs verschuldigd plus € 40,- annuleringskosten;
- Bij een annulering binnen één maand voor aankomst: 90% van de huurprijs verschuldigd plus € 40,- annuleringskosten;
- Bij een annulering op de dag van aankomst: 100% van de huurprijs verschuldigd plus € 40,- annuleringskosten;

Ik wil annuleren maar ik heb geen verzekering afgesloten wat nu?

Wanneer gasten geen annuleringsverzekering hebben afgesloten gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden. 

Reserveren

Is er een minimale verblijfsperiode?

De minimale verblijfsperiode is 3 nachten in huuraccommodaties.

Welke kortingskaarten worden er geaccepteerd?

Bij Camping De Pekelinge is de ACSI kaart geldig.

Faciliteiten

In welke periodes is er een animatieteam?

Tijdens de normale Nederlandse vakantieperiodes en elk weekend is er een animatieteam aanwezig. Op de website vind je het huidige programma. Je kunt ook speciale activiteiten vooraf reserveren via www.mijnpekelinge.nl.

Is er Wifi?

Ja, er is Wifi op de camping. Op de camping is de Wifi zonder code en in de accommodaties staat de code op de modem in de accommodaties. De modem bevindt zich in de meterkast of achter de TV. Let op: het netwerk is niet geschikt voor professioneel gebruik.

Is het mogelijk om fietsen te huren?

Op Camping De Pekelinge zijn diverse fietsen te huur. Wij raden je aan om de fietsen vooraf te reserveren via www.mijnpekelinge.nl. Tijdens jullie verblijf is een fiets huren ook mogelijk. Dit kan via de zuil in het centrumgebouw of via www.mijnpekelinge.nl.

Zijn de faciliteiten van de camping open voor het publiek?

De faciliteiten van de camping, zoals het zwembad en de binnen- en buitenspeelplaatsen, zijn alleen voor onze gasten en hun eventuele gasten. Het restaurant is wel toegankelijk voor iedereen. Bezoekers voor het restaurant mogen de auto ook parkeren op de bezoekersparkeerplaats.

Camping

Hoe kan de caravan op het veld geplaatst worden?

Wij vragen je om jouw caravan te bouwen met de lange zijde naar de haag toe, zodat de velden een gezellig en open karakter hebben voor iedereen.

Hoe werkt de borg voor onze Luxe-Comfort-plaats?

Bij vertrek dien je de kampeerplaats met privé-sanitair in schone staat achter te laten. Wij vragen een borg van € 20,00 voor de sleutel van de sanitaire ruimte, die vooraf wordt betaald en contant wordt betaald bij vertrek.

Is de camping geschikt voor rolstoelen?

In beide sanitairgebouwen zijn er speciale ruimtes die geschikt zijn voor mindervaliden. De voorzieningen in het centrumgebouw zijn geschikt voor rolstoelen. Wanneer je hier gebruik van wilt maken kunt je een sleutel ophalen op de receptie.

Mag onze hond mee?

Camping:
In het voor- en naseizoen is jouw hond welkom (max. 2 per plaats). We vragen je vriendelijk om jouw hond(en) altijd aan de lijn en onder toezicht te houden. Laat jouw hond(en) alleen buiten de camping uit. Van 4 juli tot 22 augustus 2020 zijn honden niet toegestaan op de camping. Ook honden van bezoek of logees zijn in de genoemde periode niet toegestaan.

Verhuur:
Alle huuraccommodaties zijn huisdiervrij.

Met hoeveel mensen kunnen we op een veld staan?

Je mag met maximaal 6 personen op een standplaats overnachten. Voor grotere (lappendeken) gezinnen kunnen we uitzonderingen maken, maar neem wel vooraf contact op met de receptie.

Mogen we een extra tent opzetten?

Er mag een extra tent van maximaal 6 m2 op de standplaats worden opgezet. Voor een tweede extra tent moet je vooraf afspraken maken met de receptie.

Mogen we met de camper op alle kampeerplaatsen staan?

We hebben speciale camperplaatsen en daarom is het niet toegestaan om met campers te kamperen op normale comfortplaatsen en luxe comfortplaatsen.

Waarom liggen er lavasteentjes op de velden?

Er zijn fijne lavastenen op onze kampeerplaatsen. Deze verharden de grond en zorgen voor een betere afvoer van het regenwater.

Waarom verhuren we pallets?

Pallets voor de voortent kunnen worden gehuurd via de receptie. Zo krijg je een vlakke vloer en heb je geen problemen met opstijgend vocht als het veel regent. De pallets zijn aan de bovenzijde gesloten, zodat je een vlakke vloer in de luifel hebt. Je kunt er dan een tentmat op leggen. De pallets zijn 1,20 x 1,00 meter en kosten € 0,10 per pallet per dag. Aangezien er slechts een beperkt aantal pallets beschikbaar is, raden wij je aan deze vooraf te reserveren via www.mijnpekelinge.nl. Ze zullen dan bij aankomst op jouw parkeerplaats beschikbaar zijn.

Wat voor soort grondzeil mogen we gebruiken?

Er mag geen zeil worden gebruikt, ook geen luchtdoorlatend zeil of anti-worteldoek. Op elk veld zijn er kale plekken van de voortent van jouw voorganger. We vragen je om jouw voortent daar ook op te zetten, als dat mogelijk is. Op het stuk waar geen gras groeit, mag je wel gebruik maken van grondzeilen, maar alleen onder de voortent. Dit is echter niet toegestaan onder de luifel of op andere plaatsen. Gebruik hier zogenaamde tenttapijt (met gaten). Op deze manier hebben de gasten een mooie standplaats achter de hand.

Zijn er douchemuntjes nodig?

Je hebt geen douchemuntjes nodig om de douches in onze sanitairgebouwen te gebruiken.

Verhuur

Als we iets huren, is de eindschoonmaak dan inbegrepen?

Een gehuurde accommodatie wordt in een schone staat aan je overhandigd. Je kunt ervoor kiezen om na jouw vakantie zelf de eindschoonmaak te doen. We vragen je om de accommodatie in perfecte staat achter te laten. Iemand van de camping zal dit controleren. Je kunt de eindschoonmaak ook door ons laten doen door deze toe te voegen aan jouw boeking via www.mijnpekelinge.nl voor € 50,-. Dit kan ook gedaan worden tijdens jouw verblijf door de receptie op de hoogte te stellen.

Is het mogelijk om de onderdelen van het babypakket apart te huren?

De kinderstoel uit het babypakket is ook apart te huur voor € 2,- per nacht. Het babybadje en het babybedje zijn niet apart verkrijgbaar.

Is men verplicht een bedlinnenpakket te huren in een huuraccommodatie?

Nee, dit is niet verplicht. Je kunt ook jouw eigen beddengoed meenemen. Je kunt in de inventarislijst zien wat voor soort bedden beschikbaar zijn in de door jouw geboekte accommodatie. Als je jouw vakantie gemakkelijk wilt laten beginnen, kun je het volgende bij ons huren: Handdoekenpakket p.p. € 3,- / keukendoeken per set € 3,- / bedlinnenpakket p.p. € 7,-. Je kunt deze artikelen ook gewoon boeken via www.mijnpekelinge.nl, zodat bij aankomst alles klaarstaat in uw accommodatie.

Kunnen we een extra tent opzetten?

In het geval van (veranda) chalets die te huur zijn, mogen alleen na overleg extra tenten worden opgezet. Bij de lodges, DeltaCabins, safaritenten en caravans kan geen extra tent worden opgezet.

Kunnen we onze hond meenemen?

Verhuuraccommodaties:
Huisdieren zijn niet toegestaan in de huuraccommodaties. Honden zijn ook niet toegestaan op de velden met huuraccommodaties en jouw bezoekers mogen geen honden meenemen.

Camping:
In het voor- en naseizoen is jouw hond welkom (max. 2 per plaats). We vragen je vriendelijk om jouw hond(en) altijd aan de lijn en onder toezicht te houden. Laat jouw hond(en) alleen buiten de camping uit. Van 4 juli tot 22 augustus 2020 zijn honden niet toegestaan op de camping. Ook honden van bezoek of logees zijn in de genoemde periode niet toegestaan.

Past een babybedje in de gehuurde accommodatie en zo ja, waar precies?

Hieronder vind je informatie voor elk type accommodatie waar ruimte is voor een babybedje.

  • Lodge voor 4 personen: Naast het onderste stapelbed in de kinderkamer
  • Lodge voor 6 personen: In de kinderkamer met twee eenpersoonsbedden kun je één bed boven op het andere zetten om plaats te maken voor het babybedje ernaast. Je kunt echter geen gebruik meer maken van de twee bedden en heeft dus twee minder slaapplaatsen!
  • Delta Cabin: In de kinderkamer met twee eenpersoonsbedden kun je een bed boven op het andere zetten om plaats te maken voor het kinderbedje. Je kunt de twee bedden echter niet meer gebruiken en heeft dus twee slaapplaatsen minder!
  • Safari-tent: Hier is het niet mogelijk om een babybedje tussen de stapelbedden te plaatsen. Het babybedje heeft alleen plaats in de woonkamer.
  • Chalets: Naast het onderste stapelbed in de kinderkamer.
Wanneer wordt mijn borg teruggegeven?

Voor de huuraccommodatie vragen wij een borg van € 50,-. Deze wordt vooraf betaald en wordt binnen twee weken na jouw vertrek en na controle van de huuraccommodatie geretourneerd. Vergeet niet het IBAN-nummer van jouw rekening aan te geven waarnaar wij de aanbetaling kunnen overmaken.

Wat bevat een handdoekenset voor € 3,- p.p.?

Het handdoekenpakket bevat een handdoek en een douchehanddoek.

Wat houdt het babybedje in?

Een matras hoort bij het babybedje, maar geen beddengoed en lakens. Geen van beide kan van ons worden gehuurd.

Wat voor soort matrassen liggen er in de gehuurde accommodatie?

Alle huuraccommodaties hebben eenpersoonsbedden met een matrasbreedte van 80 cm, behalve in de lodges voor 4 personen. In de ouderslaapkamer staat een tweepersoonsbed met een matrasbreedte van 140 cm. In alle huuraccommodaties zijn dekbedden aanwezig. Mogelijk kun je hiervoor ook bedlinnenpakketten boeken.

Wat zijn de mogelijkheden als we alleen de lakens vergeten zijn?

Je kunt ook alleen de lakens bij ons huren: € 3,50 voor een eenpersoonsbed en € 7,- voor een tweepersoonsbed.

Wat zit er in een bedlinnenpakket voor € 7,- p.p.?

Een bedlinnenpakket bestaat uit een laken, een dekbedovertrek en een kussensloop.

Wat zit er in een keukenhanddoekenpakket voor € 3,- per set?

De keukendoekenset bestaat uit een keukendoek en een glazen handdoek.

Zijn de huuraccommodaties toegankelijk voor mindervaliden?

Als je een accommodatie voor mindervaliden wilt reserveren, kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen, zodat we een geschikte accommodatie voor je kunnen regelen. De voorzieningen in het centrumgebouw zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

COVID-19

Als we op 1.5 meter afstand blijven van elkaar, mag ik dan toch met een ander gezin bbq-en op het veld?

Bezoek is op dit moment toegestaan. Maar we vragen je echt afstand te houden van elkaar. Logeren is voor bezoekers toegestaan mits je rekening houdt met 1,5 meter afstand.

Hoe lang en voor wat is het tegoed geldig?

Het tegoed dat je bij ons hebt is geldig voor een boeking die in dat jaar is gemaakt of voor een boeking die in 2021 is gemaakt. Je kunt het tegoed gebruiken voor overnachtingen en voor extra's die aan de boeking kunnen worden toegevoegd, zoals schoonmaakkosten, bedlinnen, etc. Het krediet is niet geldig voor restaurant, supermarkt en fietsverhuur.

Wanneer kan ik mijn voucher inleveren?

Tot 01 juli zijn er heel veel vouchers uitgedeeld in verband met de noodzaak tot annuleren wegens Covid-19. De Pekelinge voucher is alleen inwisselbaar op De Pekelinge voor een boeking in 2020 of 2021. De voucher kan uiterlijk 12 maanden na de aankomstdatum van de geannuleerde boeking worden ingewisseld. Als je de voucher na deze 12 maanden niet hebt gebruikt, verlies je jouw aanbetaling niet, maar wij zullen deze op dat moment terugbetalen.

Uitleg vouchersysteem

Algemene informatie

Is de camping ook bereikbaar met het openbaar vervoer?  

Het dichtstbijzijnde treinstation bij Oostkapelle is het treinstation (station) in Middelburg. Vanaf daar neem je bus 52 richting Domburg Singel. Na de halte Grijpskerke stap je af aan de Molenweg Oostkapelle. Deze bevindt zich naast de pannenkoekenbakker op de kruising met de Oude Domburgseweg. Vanaf deze halte ligt de camping aan de Landmetersweg op een loopafstand van ongeveer 1 km, wat ongeveer een kwartier duurt.

Mag er gebarbecued worden?

Barbecues zijn alleen toegestaan op onze kampeerplaatsen als andere gasten niet gestoord worden. Open vuur is niet toegestaan.

Mogen ook jongeren gebruik maken van de camping?

Jongeren die alleen reizen zijn niet toegestaan op Camping De Pekelinge. Om overlast te voorkomen, staan wij niet toe dat groepen volwassenen gebruik maken van de camping. Dit geldt ook voor kinderen die gebruik willen maken van de caravan of chalet zonder dat hun ouders aanwezig zijn.

Waar kunnen we een aanhangwagen parkeren?

Als je met een aanhangwagen aankomt, vragen wij je vriendelijk deze op de parkeerplaats of op de bezoekersparkeerplaats te parkeren.

Waar staat de auto geparkeerd?

Jouw auto mag op de camping geparkeerd worden. Er zijn daar verschillende parkeerplaatsen. De kampeervelden moeten autovrij blijven. We maken gebruik van kentekenregistratie. Je kunt de nummerplaat zelf invoeren op www.mijnpekelinge.nl.

Waarvoor dient onze camping?

Kinderen tot 14 jaar kunnen zich vermaken op de camping. Er is een zwembad, diverse speeltuinen (buiten en binnen), een kinderclub, een kinderboerderij, een lach theater en er worden diverse activiteiten georganiseerd. Veel van de buitenactiviteiten zijn speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 8 jaar.

We hebben bezoekers. Moeten we hen registreren?

Als je bezoekers hebt voor een dag, kan hun auto op de bezoekersparkeerplaats worden geparkeerd. De eerste 2 uur zijn gratis. Indien jouw bezoek langer duurt, bedraagt het maximale parkeertarief € 4,50 per dag (tot 23,00 uur 's avonds). Voor dit tarief kun je één keer uitrijden. Jouw gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van de camping, behalve het zwembad. Als zij ook gebruik willen maken van het zwembad, zijn er bij de receptie zwembadpolsbandjes verkrijgbaar voor € 3,- per persoon per dag. De nachtelijke bezoeken moeten altijd worden geregistreerd bij de receptie. De kosten per persoon per nacht bedragen € 6,05 en per auto per nacht € 4,50. Let op: Er mogen niet meer dan 6 personen op één kampeerplaats overnachten.

We komen met een tweede auto. Waar parkeren?

Je kunt jouw tweede auto gratis parkeren op de camping (melden bij de receptie). Overnachtende gasten die geen deel uitmaken van de familie betalen een overnachtingstarief en kunnen dan op de camping parkeren. Gelieve jouw overnachtende gasten aan te melden. Bezoekers die niet blijven overnachten, kunnen parkeren op de bezoekersparkeerplaats.