Medewerk(st)er Technische dienst/onderhoud

Gezocht: medewerker Technische Dienst

Ben jij opzoek naar de meest afwisselende baan in de techniek? Dan hebben wij DE baan voor jou! 
Samen met het hele team doen we er alles aan om de gast de familievakantie te geven waar zij als kind van droomden.

Dit betekend dat we het de storingen zo snel mogelijk willen oplossen en ons park zo goed mogelijk willen onderhouden.

Nu ben je natuurlijk benieuwd hoe zo'n dag op de Pekelinge eruitziet? Dat vertellen we je maar al te graag!

Als de dag start dan hebben we een klein werkoverleg wat betreft de verdeling van de dag. Als storingsdienst pak je de storingen van de gasten zo snel mogelijk op.

De receptioniste stuurt een melding van een stroomstoring door. Je gaat naar de betreffende plek en lost dit voor de gasten op.

Wanneer je klaar bent dan meld je de taak af en kijk je of er nieuwe taken zijn bijgekomen.

De storingen waar je aan kunt denken zijn het verhelpen van een stroomstoring, het repareren van een lamp, het stellen van een deur, het op de plaats helpen van caravans, het brengen van de pallets en nog veel meer. 

Daarnaast draag je zorg voor ons zwembad. Dit doe je door het doen van metingen en het juist instellen van de waardes op de machines in de machinekamer. We bieden de mogelijkheid tot het volgen van een externeopleiding, zodat je alle skills ontwikkeld om zelf de zwembadmetingen kan doen en de machines in de machinekamer op de juiste manier bij te stellen.

Wanneer er even geen storingen zijn hou je je bezig met het onderhoud van het park. Zo hou je samen met je collega’s van de technische dienst zelf het groen bij door het maaien van het gras en het bijsnoeien van het bosschage. 

Aan het einde van de werkdag kun je voldaan naar huis met tevreden gasten op het park.

In de wintermaanden is er tijd voor grote projecten, zoals het winterklaar maken van alle accommodaties, het installeren en aansluiten van nieuwe verhuuraccommodaties en nog veel meer. Sinds 2020 zijn we een Capfun Vakantiepark en dat betekent een heleboel nieuwe uitdagende projecten en herstructurering van het park. 

Dan vraag je je nu natuurlijk af: Wie is Capfun?

Wij zijn een Franse organisatie met de ambitie om in Nederland steeds verder te groeien. Wij zijn al aardig op weg met 17 parken maar groeien nog steeds hard. Ons concept is gericht om het verblijf van een gast geweldig te maken. Dit staat dan ook echt centraal in onze aanpak en communicatie naar onze gasten maar ook zeker met onze faciliteiten. Dit betekent dat onze parken in transitie zijn. We plaatsen nieuwe zwembaden, speeltuinen of een nieuw theater, uitbreiding van de vakantiehuisjes of aanleg van groen. Alles wat er nodig is om de vakantie van onze gasten zo capFUN te maken.

Interesse?
Reageer dan snel op de bovenstaande functie!

Stuur je reactie met motivatie en CV naar pekelinge@capfun.com t.a.v. Corné Reinieren, Capfun Vakantiepark de Pekelinge

Medewerk(st)er Groenvoorziening

Functieomschrijving

Wil jij samen met je collega’s verantwoordelijk zijn voor het uiterlijk van het vakantiepark van Capfun camping de Pekelinge en vind jij het belangrijk dat het pak en de accommodaties er qua uitstraling goed uitziet? Dan is de Pekelinge op zoek naar jou als gemotiveerde medewerker technische dienst / terrein- & parkmedewerker.


Capfun De Pekelinge is een mooie gezinscamping met ruime plaatsen, bijzondere accommodaties en vele speel- en sportfaciliteiten.

Wie is Capfun?
"Wij zijn een Frans familiebedrijf en één van de marktleiders op het gebied van toerisme in Frankrijk. In totaal zijn we eigenaar van meer dan 120 campings in Frankrijk, Spanje, België en Nederland. We zoeken altijd naar de meeste creatieve en innovatieve oplossingen om onze gasten tevreden te stellen en continue te blijven verrassen. Verder staan we bekend om onze spectaculaire waterparken en te gekke glijbanen. Ons doel is om vakanties zo FUN mogelijk te maken!"

Wat zijn je voornaamste taken?

Wij zijn op zoek naar een medewerker groen. Je gaat aan de slag met het onderhoud van het groen op ons vakantiepark. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bloemvakken, struiken, grasmaaien en bomen. Binnen de functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden en werk je samen met je collega’s naar een goed groen onderhouden vakantiepark. Samengevat zoeken wij een enthousiaste medewerker groen.

Wat bieden wij?

 • Leuke en uitdagende werkplek!
 • Salaris conform CAO en op ervaring.
 • 0-38 uur per week (bij een fulltime dienstverband)
 • Vakantiegeld
 • Mogelijkheid tot vast dienstverband
 • Reiskostenvergoeding (indien van toepassing)
 • 25 vakantiedagen per jaar

Vereisten als onderhoudshovenier:

 • Ervaring in groen onderhoud is een pré
 • Bereid in elk weertype te werken
 • Rijbewijs B
 • Kennis van verschillende planten
 • Per direct beschikbaar

Interesse?
Reageer dan snel op de bovenstaande functie!

Stuur je reactie met motivatie en CV naar pekelinge@capfun.com t.a.v. Corné Reinieren, Capfun Vakantiepark de Pekelinge