Heb je een algemene vraag?

Bekijk of het antwoord op jouw vraag erbij staat!

Veelgestelde vragen over de Algemene informatie

Hoe laat kan ik aankomen? 
Als je aankomt nadat de receptie gesloten is, zijn er verschillende mogelijkheden. Tijdens de zomervakantie is de receptie open tot 19.30 uur, anders tot 17.00 uur. Laat de receptie weten (+31-118-582820) dat je later zult arriveren. Maar zorg ervoor dat je uiterlijk om 22.00 uur kunt arriveren.   

  • In het geval van een huuraccommodatie kunnen we de sleutel in een kluisje voor je achterlaten. De code hiervoor is het nummer van jouw reservering gevolgd door een #. 
  • Als je op een camping verblijft, kun je zelf naar jouw kampeerplaats rijden. In dit geval moeten we het kenteken van de auto kennen om de slagboom te kunnen openen.   
  • Als het ondanks de bovenstaande mogelijkheden niet werkte, kun je ons tot 22.00 uur bellen via de intercom.

Waar staat de auto geparkeerd?
Jouw auto mag op de camping geparkeerd worden. Er zijn daar verschillende parkeerplaatsen. De kampeervelden moeten autovrij blijven. We maken gebruik van kentekenregistratie. Je kunt de nummerplaat zelf invoeren op www.mijnpekelinge.nl.

We komen met een tweede auto. Waar parkeren?
Je kunt jouw tweede auto gratis parkeren op de camping. Gelieve het aan te melden bij de receptie. Overnachtende gasten die geen deel uitmaken van de familie betalen een overnachtingstarief en kunnen dan op de camping parkeren. Gelieve jouw overnachtende gasten aan te melden bij de receptie. Bezoekers die niet blijven overnachten, kunnen parkeren op de bezoekersparkeerplaats.

Waar kunnen we een aanhangwagen parkeren?
Als je met een aanhangwagen aankomt, vragen wij je vriendelijk deze op de parkeerplaats of op de bezoekersparkeerplaats te parkeren.

We hebben bezoekers. Moeten we hen registreren?
Als je bezoekers hebt voor een dag, kan hun auto op de bezoekersparkeerplaats worden geparkeerd. De eerste 2 uur zijn gratis. Indien jouw bezoek langer duurt, bedraagt het maximale parkeertarief € 4,50 per dag (tot 23,00 uur 's avonds). Voor dit tarief kun je één keer uitrijden.

Jouw gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van de camping, behalve het zwembad. Als zij ook gebruik willen maken van het zwembad, zijn er bij de receptie zwembadpolsbandjes verkrijgbaar voor € 3,- per persoon per dag. De nachtelijke bezoeken moeten altijd worden geregistreerd bij de receptie. De kosten per persoon per nacht bedragen € 6,05 en per auto per nacht € 4,50.

Let op: Er mogen niet meer dan 6 personen op één kampeerplaats overnachten.

Is er Wifi?
Ja, er is Wifi op de camping. Op de camping is de Wifi zonder code en in de accommodaties staat de code op de modem in de accommodaties. De modem bevindt zich in de meterkast of achter de TV.

Let op: het netwerk is niet geschikt voor professioneel gebruik.

Zijn de faciliteiten van de camping open voor het publiek?
De faciliteiten van de camping, zoals het zwembad en de binnen- en buitenspeelplaatsen, zijn alleen voor onze gasten en hun eventuele gasten. Het restaurant is wel toegankelijk voor iedereen. Bezoekers voor het restaurant mogen de auto ook parkeren op de bezoekersparkeerplaats. 

Mag er gebarbecued worden?
Barbecues zijn alleen toegestaan op onze kampeerplaatsen als andere gasten niet gestoord worden. Open vuur is niet toegestaan.

Mogen ook jongeren gebruik maken van de camping?
Jongeren die alleen reizen zijn niet toegestaan op Camping De Pekelinge. Om overlast te voorkomen, staan wij niet toe dat groepen volwassenen gebruik maken van de camping. Dit geldt ook voor kinderen die gebruik willen maken van de caravan of chalet zonder dat hun ouders aanwezig zijn.

Is de camping ook bereikbaar met het openbaar vervoer?  
Het dichtstbijzijnde treinstation bij Oostkapelle is het treinstation (station) in Middelburg. Vanaf daar neem je bus 52 richting Domburg Singel. Na de halte Grijpskerke stap je af aan de Molenweg Oostkapelle. Deze bevindt zich naast de pannenkoekenbakker op de kruising met de Oude Domburgseweg. Vanaf deze halte ligt de camping aan de Landmetersweg op een loopafstand van ongeveer 1 km, wat ongeveer een kwartier duurt.

In welke periodes is er een animatieteam?
Tijdens de normale Nederlandse vakantieperiodes en elk weekend is er een animatieteam aanwezig. Op de website vind je het huidige programma. Je kunt ook speciale activiteiten vooraf reserveren via www.mijnpekelinge.nl.

Waarvoor dient onze camping?
Kinderen tot 14 jaar kunnen zich vermaken op de camping. Er is een zwembad, diverse speeltuinen (buiten en binnen), een kinderclub, een kinderboerderij, een lach theater en er worden diverse activiteiten georganiseerd. Veel van de buitenactiviteiten zijn speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 8 jaar.

Is het mogelijk om fietsen te huren?
Op Camping De Pekelinge zijn diverse fietsen te huur. Wij raden je aan om de fietsen vooraf te reserveren via www.mijnpekelinge.nl. Tijdens jullie verblijf is een fiets huren ook mogelijk. Dit kan via de zuil in het centrumgebouw of via www.mijnpekelinge.nl. 

Ik heb een boeking en wil deze annuleren.
We hopen het niet, maar als jullie besluiten de reservering te annuleren, dan gelden daarvoor de volgende annuleringsvoorwaarden:

Boekingen 2020:

  • Bij een annulering meer dan 4 weken voor aankomst: aanbetaling wordt terug gestort minus € 40 annuleringskosten
  • Bij een annulering binnen 4 weken voor aankomst: 90% van de huurprijs verschuldigd

Boekingen 2021: (dit zijn de Recron voorwaarden)

  • Bij een annulering meer dan drie maanden voor aankomst: 15% van de huurprijs verschuldigd plus € 40,- annuleringskosten;  
  • Bij een annulering binnen drie tot twee maanden voor aankomst: 50% van de huurprijs verschuldigd plus € 40,- annuleringskosten;  
  • Bij een annulering binnen twee tot één maand voor aankomst: 75% van de huurprijs verschuldigd plus € 40,- annuleringskosten;  
  • Bij een annulering binnen één maand voor aankomst: 90% van de huurprijs verschuldigd plus € 40,- annuleringskosten;  
  • Bij een annulering op de dag van aankomst: 100% van de huurprijs verschuldigd plus € 40,- annuleringskosten;  

Staat jou vraag er niet bij? Stel dan je vraag via ons contactformulier.

Terug naar het overzicht