Alle vragen over de camping

Op een rijtje voor jou!

Veelgestelde vragen over de camping

Hoe mag de caravan in elkaar gezet worden?
Wij vragen je om jouw caravan te bouwen met de lange zijde naar de haag toe, zodat de velden een gezellig en open karakter hebben voor iedereen.

Wat voor soort grondzeil mogen we gebruiken?
Er mag geen zeil worden gebruikt, ook geen luchtdoorlatend zeil of anti-worteldoek. Op elk veld zijn er kale plekken van de voortent van jouw voorganger. We vragen je om jouw voortent daar ook op te zetten, als dat mogelijk is. Op het stuk waar geen gras groeit, mag je wel gebruik maken van grondzeilen, maar alleen onder de voortent. Dit is echter niet toegestaan onder de luifel of op andere plaatsen. Gebruik hier zogenaamde tenttapijt (met gaten). Op deze manier hebben de gasten een mooie standplaats achter de hand.

Mogen we een extra tent opzetten?
Er mag een extra tent van maximaal 6 m2 op de standplaats worden opgezet. Voor een tweede extra tent moet je vooraf afspraken maken met de receptie.

Mogen we met de camper op alle kampeerplaatsen staan?
We hebben speciale camperplaatsen en daarom is het niet toegestaan om met campers te kamperen op normale comfortplaatsen en luxe comfortplaatsen.

Waarom verhuren we pallets?
Pallets voor de voortent kunnen worden gehuurd via de receptie. Zo krijg je een vlakke vloer en heb je geen problemen met opstijgend vocht als het veel regent. De pallets zijn aan de bovenzijde gesloten, zodat je een vlakke vloer in de luifel hebt. Je kunt er dan een tentmat op leggen. De pallets zijn 1,20 x 1,00 meter en kosten € 0,10 per pallet per dag. Aangezien er slechts een beperkt aantal pallets beschikbaar is, raden wij je aan deze vooraf te reserveren via www.mijnpekelinge.nl. Ze zullen dan bij aankomst op jouw parkeerplaats beschikbaar zijn.

Waarom liggen er lavasteentjes op de velden?
Er zijn fijne lavastenen op onze kampeerplaatsen. Deze verharden de grond en zorgen voor een betere afvoer van het regenwater.

Met hoeveel mensen kunnen we op een veld staan?
Je mag met maximaal 6 personen op een standplaats overnachten. Voor grotere (lappendeken) gezinnen kunnen we uitzonderingen maken, maar neem wel vooraf contact op met de receptie.

Mag onze hond mee?
In het voor- en naseizoen is jouw hond welkom (max. 2 per plaats). We vragen je vriendelijk om jouw hond(en) altijd aan de lijn en onder toezicht te houden. Laat jouw hond(en) alleen buiten de camping uit. Van 4 juli tot 22 augustus 2020 zijn honden niet toegestaan op de camping. Ook honden van bezoek of logees zijn in de genoemde periode niet toegestaan. 

Zijn er douchemuntjes nodig?
Je hebt geen douchemuntjes nodig om de douches in onze sanitairgebouwen te gebruiken.

Is de camping geschikt voor rolstoelen?
In beide sanitairgebouwen zijn er speciale ruimtes die geschikt zijn voor mindervaliden. De voorzieningen in het centrumgebouw zijn geschikt voor rolstoelen. Wanneer je hier gebruik van wilt maken kunt je een sleutel ophalen op de receptie. 

Hoe werkt de borg voor onze Luxe-Comfort-plaats?
Bij vertrek dien je de kampeerplaats met privé-sanitair in schone staat achter te laten. Wij vragen een borg van € 20,00 voor de sleutel van de sanitaire ruimte, die vooraf wordt betaald en contant wordt betaald bij vertrek.

Staat jou vraag er niet bij? Stel dan je vraag via ons contactformulier.

Terug naar het overzicht