Alle vragen over de verhuur

Op een rijtje voor jou!

Veelgestelde vragen over verhuur

Kunnen we een extra tent opzetten?
In het geval van (veranda) chalets die te huur zijn, mogen alleen na overleg extra tenten worden opgezet. Bij de lodges, DeltaCabins, safaritenten en caravans kan geen extra tent worden opgezet.

Kunnen we onze hond meenemen?
Huisdieren zijn niet toegestaan in de huuraccommodaties. Honden zijn ook niet toegestaan op de velden met huuraccommodaties en jouw bezoekers mogen geen honden meenemen.

Wat voor soort matrassen liggen er in de gehuurde accommodatie?
Alle huuraccommodaties hebben eenpersoonsbedden met een matrasbreedte van 80 cm, behalve in de lodges voor 4 personen. In de ouderslaapkamer staat een tweepersoonsbed met een matrasbreedte van 140 cm. In alle huuraccommodaties zijn dekbedden aanwezig. Mogelijk kun je hiervoor ook bedlinnenpakketten boeken.

Is men verplicht een bedlinnenpakket te huren in een huuraccommodatie?
Nee, dit is niet verplicht. Je kunt ook jouw eigen beddengoed meenemen. Je kunt in de inventarislijst zien wat voor soort bedden beschikbaar zijn in de door jouw geboekte accommodatie. Als je jouw vakantie gemakkelijk wilt laten beginnen, kun je het volgende bij ons huren: Handdoekenpakket p.p. € 3,- / keukendoeken per set € 3,- / bedlinnenpakket p.p. € 7,-. Je kunt deze artikelen ook gewoon boeken via www.mijnpekelinge.nl, zodat bij aankomst alles klaarstaat in uw accommodatie.

Wat zit er in een keukenhanddoekenpakket voor € 3,- per set?
De keukendoekenset bestaat uit een keukendoek en een glazen handdoek.

Wat bevat een handdoekenset voor € 3,- p.p.?
Het handdoekenpakket bevat een handdoek en een douchehanddoek.

Wat zit er in een bedlinnenpakket voor € 7,- p.p.?
Een bedlinnenpakket bestaat uit een laken, een dekbedovertrek en een kussensloop.

Wat zijn de mogelijkheden als we alleen de lakens vergeten zijn?
Je kunt ook alleen de lakens bij ons huren: € 3,50 voor een eenpersoonsbed en € 7,- voor een tweepersoonsbed.

Wat is er in het babypakket inbegrepen voor € 4,50 per nacht?
Het babypakket bestaat uit een kinderstoel, een babybadje en een babybedje. De maximale prijs is € 31,50.

Wat houdt het babybedje in?
Een matras hoort bij het babybedje, maar geen beddengoed en geen beddengoed. Geen van beide kan van ons worden gehuurd.

Is het mogelijk om de onderdelen van het babypakket apart te huren?
De kinderstoel uit het babypakket is ook apart te huur voor € 2,- per nacht. Het babybadje en het babybedje zijn niet apart verkrijgbaar.

Past een babybedje in de gehuurde accommodatie en zo ja, waar precies?
Hieronder vind je ook de indeling van de accommodaties. Hieronder vind je informatie voor elk type accommodatie waar ruimte is voor een babybedje.

Lodge voor 4 personen:
Naast het onderste stapelbed in de kinderkamer

Lodge voor 6 personen:
In de kinderkamer met twee eenpersoonsbedden kun je één bed boven op het andere zetten om plaats te maken voor het babybedje ernaast. Je kunt echter geen gebruik meer maken van de twee bedden en heeft dus twee minder slaapplaatsen!

Delta Cabin:
In de kinderkamer met twee eenpersoonsbedden kun je een bed boven op het andere zetten om plaats te maken voor het kinderbedje. Je kunt de twee bedden echter niet meer gebruiken en heeft dus twee slaapplaatsen minder!

Safari-tent:
Hier is het niet mogelijk om een babybedje tussen de stapelbedden te plaatsen. Het babybedje heeft alleen plaats in de woonkamer.

Chalets:
Naast het onderste stapelbed in de kinderkamer.

Als we iets huren, is de eindschoonmaak dan inbegrepen?
Een gehuurde accommodatie wordt in een schone staat aan je overhandigd. Je kunt ervoor kiezen om na jouw vakantie zelf de eindschoonmaak te doen. We vragen je om de accommodatie in perfecte staat achter te laten. Iemand van de camping zal dit controleren. Je kunt de eindschoonmaak ook door ons laten doen door deze toe te voegen aan jouw boeking via www.mijnpekelinge.nl voor € 50,-. Dit kan ook gedaan worden tijdens jouw verblijf door de receptie op de hoogte te stellen.

Wanneer wordt mijn borg teruggegeven?
Voor de huuraccommodatie vragen wij een borg van € 50,-. Deze wordt vooraf betaald en wordt binnen twee weken na jouw vertrek en na controle van de huuraccommodatie geretourneerd. Vergeet niet het IBAN-nummer van jouw rekening aan te geven waarnaar wij de aanbetaling kunnen overmaken.

Zijn de huuraccommodaties toegankelijk voor mindervaliden?
Als je een accommodatie voor mindervaliden wilt reserveren, kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen, zodat we een geschikte accommodatie voor je kunnen regelen. De voorzieningen in het centrumgebouw zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Staat jou vraag er niet bij? Stel dan je vraag via ons contactformulier.

Terug naar het overzicht