Dummy

Huur nu een accommodatie tot 3 januari

Het seizoen is verlegend en dit betekend dat onze huuraccommodaties boekbaar zijn tot 3 januari. Vanaf 8 november tot 3 januari zijn we alleen de weekenden geopend. Eerste Kerstdag zijn we dicht, maar tweede Kerstdag staan we weer voor jullie klaar!

Halloween

31 oktober is het Halloween en dit gaan we vieren. Komen jullie samen met papa of mama, opa of oma pompoenen uitholen? Of kijken jullie liever een spannende film? Wij zullen zorgen voor genoeg spanning en natuurlijk sfeer!

Boek nu een accommodatie met Halloween

Herfstachtig overnachten

Deze herfst er toch nog even tussenuit? Boek dan nu na 8 november een weekendje weg in een van de onderstaande accommodaties:

  • Hotel lodge € 198,00 voor 2 personen ex. toeristenbelasting voor 2 nachten.
  • Veranda chalet € 159,00 voor max. 6 personen ex. toeristenbelasting en borg.
  • 6-persoonslodge € 183,00 voor max. 6 personen ex. toeristenbelasting en borg.

Sinterklaas 

Knutsel jij een mooie schoen die Piet kan vullen met wat lekkers of doe je liever mee met de Pietengym? Ook Sinterklaas vier je dit jaar bij ons! Wist jij dat Piet zelfs bij jullie langs de accommodatie kan komen? Jullie kunnen dit via de receptie regelen en Piet zal de cadeautjes bij jullie af komen leveren op 5 december. Bij aankomst kunnen jullie de cadeautjes bij ons achterlaten en wij zorgen dat ze om de afgesproken tijd bij jullie worden bezorgd. De kosten voor een 'huisbezoek' van Piet zijn €7,50,- per piet. 

Overnachten in de kerstvakantie

Wil jij de Pekelinge wel eens in kerstsferen zien? Dan is dit je kans!  Boek nu minimaal 3 nachten in de kerstvakantie vanaf 26 december (aankomst en vertrek niet mogelijk op 31/12/2020 en 1/1/2021):

  • Hotel lodge € 297,00 voor 2 personen en € 402,00 voor 4 personen ex. toeristenbelasting.
  • Veranda chalet € 159,00 voor max. 6 personen ex. toeristenbelasting en borg.
  • 6-persoonslodge € 183,00 voor max. 6 personen ex. toeristenbelasting en borg

We hopen jullie binnenkort op de Pekelinge te mogen begroeten!