Dummy

Speciale Outdoor BSO

In samenwerking met Kinderopvang Walcheren

Sinds maart 2020 is Camping de Pekelinge de samenwerking met Kinderopvang Walcheren gestart, om buiten de schoolvakanties activiteiten te organiseren voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Voor de kinderen is dit ideaal om buiten te zijn en te bewegen. De kinderen kunnen ontdekken of ze de top van de klimwand behalen, knuffelen met dieren, oefenen met boogschieten, tegen elkaar strijden tijdens een potje poulball of crossen op de pumptrackbaan. Niet alleen buiten kunnen de kinderen zich vermaken, maar ook binnen. Er is een indoorspeeltuin waar je als een spin naar boven kunt klimmen of in de netten kunt hangen. De recreatieruimte is geschikt voor gezelschapsspellen, het maken van knutselwerken en om een hapje te eten en te drinken.

Gevarieerd en gethematiseerd programma

Na schooltijd gaan de kinderen voorlopig alleen vanuit de basisschool De Aventurijn in Middelburg samen met een pedagogisch medewerker naar Camping de Pekelinge toe.  Op dinsdag- en donderdagmiddag volgen de kinderen gezamenlijk een gevarieerd en gethematiseerd programma aan activiteiten. Wat er op het programma staat is elke keer weer een verrassing!

Heb je interesse? Ontdek dan meer informatie op de website van de KOW:

KOW/Outdoor BSO