Dummy

Samen met de kids

Uitjes voor het hele gezin

Om en nabij Camping de Pekelinge is er genoeg te doen voor het gezin!
We zetten de uitjes voor de familie dan ook graag even voor je op een rijtje.

  • Manege Duno.jpg

Manege Duno

Manege Duno is voor iedereen leuk! Kinderen tot 10 jaar kunnen een ritje maken met een Shetlandpony. Buitenritten maken is ook mogelijk voor de echte paardenliefhebbers onder ons. Heb je al een beetje ervarng en droom je er van om heerlijk over het strand te galopperen? Manage Duno biedt een strandrit aan van 1,5 uur lang! Een strand/ bosrit combinatie is ook een van de mogelijkheden. Benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website van Manege Duno.

  • Mini Mundi - Treintje.jpg

Mini Mundi

In Middelburg kun je Walcheren in het klein beleven in het miniatuurpark. De wandelroutes en de gebouwen van Walcheren zijn op een schaal van 1:20 nagebootst. Het park speelt met het thema klein en groot. Zo voel je je in het miniatuurpark net een reus, maar voel je je klein als je aan de voet staat van de enorme reus die het park bewaakt. Mini Mundi is niet alleen een miniatuurpark maar ook een grote overdekte speeltuin en een pretpark. Ga met de hele familie in de achtbaan of in de hoge ballontoren. Kortom, er is bij Mini Mundi zoveel leuks te beleven!

Mini Mundi

  • waterpark.jpg

Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans is een themapark waar educatie en vertier samen komen. Samen met het gezin kun je bij Deltapark Neeltje Jans genieten van een zeehondenshow met uitleg en kun je de geschiedenis opnieuw herbeleven. Zo begin je bij de watersnoodramp waarna je leert over de bouw van de DELTA werken. Je kunt dit tegenwoordig zelfs in 4D beleven! Met mooi weer kunnen de kids lekker spelen met water in de Aquasplash en kun je samen een rondvaart doen over het nationaal park Oosterschelde.

Deltapark Neeltje Jans

  • Liggende-foto-met-molen-en-kinderen.jpg

Pannenkoek- en speelboerderij Molen de Jonge Johannes

Zoals de naam van het uitje al zegt kun je bij Molen De Jonge Johannes terecht voor lekkere pannenkoeken. Maar niet voordat de kinderen heerlijk gespeeld hebben. De kinderen kunnen zich op de speelboerderij vermaken op de air trampoline en in de speeltuin. Probeer samen met het gezin uit de maïsdoolhof te komen en ga samen een potje midgetgolven. Na al het speelplezier beginnen de kinderbuikjes al snel te knorren, dus kom maar op met de pannenkoeken! Verder spelen kan gewoon in het restaurant waar een leuke kinderspeelhoek is. Molen De Jonge Johannes is de plek voor jong en oud.

De Jonge Johannes

  • Reptiel

Reptielen Zoo Iguana

Bij het opvangcentrum Reptielen Zoo Iguana kun je oog in oog staan met reptielen, geleedpotigen en amfibieën. Iguana ligt op loopafstand van de boulevard in Vlissingen. Je vind hier ruim 500 beesten uit de hele wereld. Zo kun je kleine dieren verwachten zoals kikkers en hagedissen, maar ook grote dieren zoals slangen en krokodillen! Het grootste dier is de 7 meter lange Netpython. Durven jij en jouw gezien hier dichtbij te staan?

Iguana Vlissingen

  • Alpaca Zeeland.jpg

Alpaca Boerderij

Altijd al met alpaca’s willen wandelen? Grijp je kans bij de alpaca boerderij in Nieuwdorp! Kom kennis maken met al hun verschillende wollige vrienden. Ga wandelen, picknicken, een high tea, high beer of high wine met de alpaca’s. Er zijn verschillende kleuren, maten en natuurlijk namen! Iggy Pop, Zsa Zsa, Teddy, Guusje, Cappuccino en nog meer van hun vriendjes kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten!

Alpaca Zeeland

  • Streetjump_web_12_2.jpg

Street Jump

Ook bij slechter weer kun je prima vermaken, want bij Street Jump Vlissingen heb je 1200 m2 aan speelplezier. Dat zijn maar liefst 175 trampolines! Probeer om met zijn allen de jump caroussel te trotseren en voor de echt waaghalzen is er ook nog de Ninja parcours.

Streetjump Vlissingen

  • muzeeum_-_scheepshuidenwand_met_gezin.jpg

MuZEEum

Dit museum staat in het teken van de zeegeschiedenis van Nederland. Michiel de Ruyter speelt een belangrijke rol in het muZEEum. Deze Nederlandse zeeheld is geboren in Vlissingen waar dit museum ook gelegen is. Het museum is ook qua omvang en variëteit één van de belangrijkste van Nederland met één van de grootste collecties voorwerpen van een VOC-schip in Nederland.

MuZEEum Vlissingen

  • klokuus.jpg

Klok'uus

In een prachtige omgeving tussen de boomgaarden en het Poelbos vind je Klok’uus in Zeeland, vlakbij Goes. Zomaar binnenwaaien met de kinderen, een gelegenheid vieren of een activiteit op maat: het kan hier allemaal. Klok'uus beschikt over een ruim aanbod aan binnen- en buiten spelen voor kleine en grotere kids. Voor volwassenen is er volop actie - beleef bijvoorbeeld een leuke dag uit met Lasergame, Boerengolf of Archery Tag. Sluit de dag af met een diner in ons gezellige restaurant. Wij serveren verse en heerlijke gerechten bereidt van streekproducten. Ook kun je bij ons e-choppers huren. Kijk voor meer informatie op onze website.

Klok'uus