Dummy

Samen met de kids

Uitjes voor het hele gezin

Om en nabij Camping de Pekelinge is er genoeg te doen voor het gezin!
We zetten de uitjes voor de familie dan ook graag even voor je op een rijtje.

  • Manege Duno.jpg

Manege Duno

Manege Duno is voor iedereen leuk! Kinderen tot 10 jaar kunnen een ritje maken met een Shetlandpony. Buitenritten maken is ook mogelijk voor de echte paardenliefhebbers onder ons. Heb je al een beetje ervarng en droom je er van om heerlijk over het strand te galopperen? Manage Duno biedt een strandrit aan van 1,5 uur lang! Een strand/ bosrit combinatie is ook een van de mogelijkheden. Benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de webiste van Manege Duno.

  • Mini Mundi - Treintje.jpg

Mini Mundi

In Middelburg kun je Walcheren in het klein beleven in het miniatuurpark. De wandelroutes en de gebouwen van Walcheren zijn op een schaal van 1:20 nagebootst. Het park speelt met het thema klein en groot. Zo voel je je in het miniatuurpark net een reus, maar voel je je klein als je aan de voet staat van de enorme reus die het park bewaakt. Mini Mundi is niet alleen een miniatuurpark maar ook een grote overdekte speeltuin en een pretpark. Ga met de hele familie in de achtbaan of in de hoge ballontoren. Kortom, er is bij Mini Mundi zoveel leuks te beleven!

  • waterpark.jpg

Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans is een themapark waar educatie en vertier samen komen. Samen met het gezin kun je bij Deltapark Neeltje Jans genieten van een zeehondenshow met uitleg en kun je de geschiedenis opnieuw herbeleven. Zo begin je bij de watersnoodramp waarna je leert over de bouw van de DELTA werken. Je kunt dit tegenwoordig zelfs in 4D beleven! Met mooi weer kunnen de kids lekker spelen met water in de Aquasplash en kun je samen een rondvaart doen over het nationaal park Oosterschelde.

  • Liggende-foto-met-molen-en-kinderen.jpg

Pannenkoek- en speelboerderij Molen de Jonge Johannes

Zoals de naam van het uitje al zegt kun je bij Molen De Jonge Johannes terecht voor lekkere pannenkoeken. Maar niet voordat de kinderen heerlijk gespeeld hebben. De kinderen kunnen zich op de speelboerderij vermaken op de air trampoline en in de speeltuin. Probeer samen met het gezin uit de maïsdoolhof te komen en ga samen een potje midgetgolven. Na al het speelplezier beginnen de kinderbuikjes al snel te knorren, dus kom maar op met de pannenkoeken! Verder spelen kan gewoon in het restaurant waar een leuke kinderspeelhoek is. Molen De Jonge Johannes is de plek voor jong en oud.

  • Reptiel

Reptielen Zoo Iguana

Bij het opvangcentrum Reptielen Zoo Iguana kun je oog in oog staan met reptielen, geleedpotigen en amfibieën. Iguana ligt op loopafstand van de boulevard in Vlissingen. Je vind hier ruim 500 beesten uit de hele wereld. Zo kun je kleine dieren verwachten zoals kikkers en hagedissen, maar ook grote dieren zoals slangen en krokodillen! Het grootste dier is de 7 meter lange Netpython. Durven jij en jouw gezien hier dichtbij te staan?