• Toppers Pasen post (1)

Toffe animatie en sportactiviteiten

Het enthousiaste animatieteam van Camping De Pekelinge wil ervoor zorgen dat iedereen een onvergetelijke vakantie heeft. Vandaar verzorgt het team allerlei activiteiten in de reguliere schoolvakanties en in alle weekenden voor kinderen t/m 14 jaar.

Wat voor activiteiten kun je verwachten?
Dansen, spelletjes, themadagen, musicals, zeskampen, bingos, talentenshows en nog veel meer!

Vico’s Kinderclub

Vico de Vos is de sportiefste kindervriend op de camping. Je komt hem vaak tegen in en rond de kinderclub. Vico’s Kinderclub is in het hoogseizoen dagelijks geopend. De kids kunnen hier altijd even binnen lopen voor leuke spellen, het maken van knutselwerkjes en vakantievriendjes.

Sport en Avontuur team

Voor de wat oudere kinderen die lekker sportief bezig willen zijn organiseert het ‘sport en avontuur team’ verschillende (buiten)sportactiviteiten zoals het maken van een vlot, GPS-wedstrijden en diverse balsporten zoals Poull Ball. De klimwand, boogschieten en lasergamen zijn trouwens ook erg populair bij de papa’s en mama’s. Voor nog meer uitdaging bieden we voortaan ook de ultieme familiebootcamp aan, waarbij je samen met de familie een complete workout gaat doen op een leuke en gevarieerde manier.

Recreatieprogramma