Dummy

Werk dag uit met jouw team of zakenpartners

Ben je op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje, jaarlijkse bedrijfsfeest of een zakelijk evenement zoals een vergadering?
Kom nader tot elkaar tijdens een spetterende avond, teamuitje of zakelijk evenement bij Brasserie De Pekelinge. 

  • Vergaderen

Vergaderen

Brasserie de Pekelinge biedt een exclusieve binnenruimte en een ruim terras, voorzien van alle gemakken. Om een vergadering goed te laten verlopen bieden we verschillende mogelijkheden voor een hapje en een drankje. Je kunt namelijk pas echt goed vergaderen met een goed gevulde maag.

Even geen ideeën meer? Dan zit je op de juiste locatie om lekker te kunnen uitwaaien. Ga samen met je team of zakenpartners op de fiets naar het strand en geniet van de frisse lucht. De relaxte Zeeland vibe zorgt wellicht wel voor nieuwe verfrissende ideeën. Op het strand zijn mogelijkheden voor sportieve activiteiten afhankelijk van jouw wensen.

Zit de dag erop? Proost dan samen met jouw team of zakenpartners op een geslaagde dag. Geniet samen van de zonsondergang met een biertje in de hand en adem nog even wat van de Zeeuwse nuchterheid in.

Ons Brasserieteam neemt graag de organisatie voor je uit handen. Geef je wensen door en wij regelen de rest! Wil je de teamspirit verhogen? Ontdek dan de teambuilding mogelijkheden.   

Interesse?

Neem contact op voor een opmaat gemaakte offerte of informatie:

Tel: +31(0)118 582 820
Mail: info@depekelinge.nl